Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am gasit pozele pierdute printre amintirile minunate din vacanta de vara... Am facut placinta asta pentru cea mai tare excursie cu bicicleta: 70km de drum de munte pana la Iezerele Cindrelului si inapoi. O zi pe care nu o sa o uit niciodata! (si nici placinta care stavilea FOAMEA dupa atata pedalat si urcat pe munte :)) ) Mi-am dat seama ca am multe retete cu branza.... :-? asta e altfel pentru ca are foile de placinta, m-a invatat mama cum se "folosesc" :)
Pentru umplutura, radem telemeaua si urda, amestecam bine cu ouale batute si condimentam.
Pe o tava unsa bine cu ulei+faina/cu hartie de copt, asezam o foaie, intindem ulei pe ea cu pensula si continuam cu urmatoarea foaie. Nu mai tin minte exact, dar cred ca am pus vreo 5-6 foi... Apoi am asezat umplutura si am acoperit-o cu restul de foi, la fel, unse fiecare cu ulei.
Pe deasupra am intins tot cu pensula amestecul de galbenus si lapte si am tinut tava la cuptor pana s-a rumenit bine.
1
Puteti diversifica reteta cu variate combinatii de condimente (cimbru, oregano, chimen etc.)
2
In aceeasi zi, am facut una cu varza (umplutura de varza calita)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult